onsdag 13. oktober 2010

Fjellet kaller.

I en drømmers sinn blir lønndomsfulle ting så åpenbare, øyets gåte, ørets hemlighet og følelsenes spinn, alle sansers og begrepers små mysterier er klare, når han ser på jord og himmel med en solnedgang i sinn. H. Wildenyay.

Uten mat og drikke duger heltene ikke. Vi tente bål og grilla pølser. Nygrilla, litt sota pølser smaker snadder i det flotte høstværet, og alt forsvant i en viss fart. Ingen måltid smaker bedre enn i den fri, ville natur.


Guttene var flinke til å gå, og det ble en lang, flott tur. De spikket båter som de sendte nedover i de mange bekkene som nå var på fjellet. Det blinket i de blå vannene innover vidda. Fargene var vel ikke på de sterkeste, mye var blåst av ,men den hvite og grønne mosen ga et vakkert fargespill i naturen. Vi nøt den friske luften, det rene, kalde vannet og det store utsynet. Top of the world.Undre meg på hva jeg får se over de høye fjelle? Noen klatrer til topps for å få bedre utsikt. Jegeren står under og skuer etter fjellryper, og de var det endel av.
Høstferien tok vi på fjellet, på Imingfjell i strålende solskinn og vindstille. Her har vi Jacob og Helmer som rypejegere med gevær og Layka som ser ut til å bli en lovende jaktbikkje. Den hadde STAND flere ganger og fant fuglene så alle jegerne var veldig fornøyd med innsatsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar