onsdag 19. mai 2010

17 mai

Det ble pølser, is og vafler, traff kjente, og endte opp i familiemiddag hos Grete. En slik dag kan ta på for store og for små, men alle var fornøyde med feiringen. Her har vi Espen, Ine og Marvel sånn ut på dagen.
Mannskoret Hvalkjeften opptrådde med tradisjonelle mannskorsang blandt nyutsprungne birker og viftene norsk flagg på Preståsen ,der Sandefjord by lå under oss, pyntet og fin. Stemningsfullt.

Ine og Espens hund Marvel var også med og kikket på 17maitoget. 17mai er for alle.


Her har vi Helmer i toget og han har litt mere uvøren stil. Vi heia på han og hans klasse, og det var morsomt og litt flaut med familien ringside hylene og skrikende med hurra-meg-rundt.Jacob holder stilen og stilte opp i hatt og frakk. Er glad det finnes en i familien som er hatteintressert, og er flott med den. Heia Jacob.
17mai feiring er stort. Ut og se på barnetoget som er et vakkert syn-hvert år. I år var alle familiemedlemmene samlet.Ine og Espen, Anette, Thomas og far sjøl. Været var bra, toget var langt og vi hadde to barnebarn som gikk i toget. Alle var pyntet i den fineste stas, og veivet med flagget og ropte HURRA!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar