mandag 14. mars 2011

El Carneval, Tenerife

En av barnedronnongene. Legger like mye vekt på utformingene i hver gruppe:barnegruppen, voksengruppen, og eldregruppen. Så er det premieringer i hver gruppe, og det er mange grupper: for morsomste gruppe, flotteste, mest fantasifull o.s.v. Det hele gires opp med sambarytmer og mye trening i trommebruk som tar kraftig på trommehinnene. Karneval er farger,kreativitet, fest og bråk hele natten lang. Her får alle utfoldet seg.
Disse søte pinoccio falt jeg for. Ofte er det grupper som går sammen om å lage sin egen profil over et tema, syr og kreerer kostymer hele vinteren, kommer sammen med trening av dansetrinn og forbereder opptredener. Mange legger mye jobb i det og trener mye til det blir et flott shownummer av det.

Karnevalet i Puerto er et fantastisk show av kreativitet, folkefest og moro med masse samba attåt, Utrolige flotte kostymer som de har brukt mye tid på å lage. Selv i trange tider som det er nå, med over 30% arbeidsledighet prioriterer spanjolene karnevalet høyt. Det "løfter" folket opp til ett annet nivå enn hverdagens forpliktelser og krav. Her er en av karnevalsdronningene. De legger mye prestisje og påkosta kreasjoner, og imponerende flotte er de.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar