fredag 31. desember 2021

Farvel 2021- Velkommen 2022

Siste dagen i det gamle året, som snart blir fortid, og fremtiden vet vi lite om , men vi har noen ønsker. Pandemien som har vært i 2år er vi dritt lei med innskrenkninger på vår frihet til å ferdes fritt uten munnbind, avstand, restriksjoner og påbud. Men hele verden er i samme båt, og vi vet ikke hvor lenge denne båten vil bære oss, eller hvor den havner til slutt i hvilket fremtidige land. Visjoner både på godt og vondt ligger der. Vi forbruker jordens ressurser i et hurtig tempo, og vi etterlater oss masse søppel. Befolkningsmassen vokser, og det er ikke nok til alle. Så nye teknologier og besparelser må tenkes. Det er det som tenkes og sies, mens nye tanker vokser frem.
Men vi må feire og ønske det nye året velkommen, og planlegge vår fremtid med positive tanker og ønsker. Mye man kan rekke på 12 måneder med planlegging og gjennomføre det som lar seg gjøre å gjennomføre. Nyte vennskap, naturopplevelser, oppsøke nye steder , møte nye mennesker med et åpent sinn og interesse. Alle har vi vår historie å fortelle. Selv er jeg glad i å reise til andre kontinent og se andre kulturer og da må man ta et fly, planene er klare. Noen kjente har forlatt oss i året som har gått, og det er livets gang. Barna blir middelaldrende og barnebarna ung voksen. Det er alltid spennende å følge med deres personlighet som utvikler seg, og valga de tar på livets vei.
Vakre soloppganger og vakre solnedganger er det i desember, og naturens kunst kan ingen måle seg med. Perfekt, harmonisk, gir ro i sjela.

 Velkommen 2022. Det skal bli et spennende nytt år med muligheter og begrensninger, men tankene er fri, fantasien har ingen grenser og verden har mange muligheter for de som har visjoner om en bedre verden. Menneskene må ble snillere med seg selv og med andre. Du er god nok, og blir elsket for den du er. Godt Nytt År❤️😋😘

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar