torsdag 17. juni 2021

Sommer i Norge

Aldri har Hagen vært frodigere enn i år. Varmen kom og det eksploderte med farger og former i Hagen. Rhododendron har aldri vært frodigere og med så mange blomster. Rosene står i knopp, og kommer til å utfolde seg i all sin prakt .

Prestekrager er midtsommer blomsten, den står og vaier i vinden på sine stilker, og det ser ut som de nikker og hilser på hverandre. En prestekrage eng minner meg om barndommens sommer.
En blomst som lyser opp er blomkarse. Den vender seg opp mot lyset, og har en behagelig lukt. Fint å pynte salaten med, og er spiserlig.
Fagerbusken ser ut som en rosa sky mot den blå himmel og hav. Et vakker skue og en herlig lukt. Denne tiden på året er flott med et skarpt lys og klar himmel, lyse netter da vi kan sitte utendørs lenge og bare glo.
Min duftende lysthus i sjæsmin hekken. En liten hule skapt for å sitte og meditere og leve i nuet med en sky av lukt, intens fuglesang og et tak i lysegrønn farge. Et sted for ettertanke og bare høre naturens lukter og lyder. Alle burde ha en slik lite hule omgitt av skjønnhet. Det er sommer i Norge. Denne tiden er skjønnhetens årstid fylt av farger som gir energi.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar