søndag 5. juni 2011

Kyststien

Helmer hadde med kamraet sitt og var en flittig fotograf. Det summet av bier på blomstrende busker og trær og det var et yndet motiv. Tror han fikk noen blinkskudd som han ble fornøyd med. Det er spennende å se naturen gjennom en kameralinse og fokuserer det på de nære ting.

Kari og Gunnar har inntatt nista si og sitter i solskinnet og bare nyter turen. Vi er heldige som fritt kan bevege oss rundt i vakker landskap, med utsyn og natur som forandrer seg, gå forbi hyttestrøk og vakre Mølen med sitt spesielle stemningsskapende bilde med alle rullesteinene, som gir vakre bilder i forskjellige lyssettinger.Ingensteder smaker maten bedre en på et skjær med utsikt over havet. Helmer var med på denne turen. Kyststien er populær, og vi møtte mange mennesker på vår vandring.

Kyststien er en flott sti som er merket og går langsmed havet. En del av denne er en rundtur som starter ved Helgeroa-Nevlunghavn-Mølen-Helgeroa. Det er en flott tur. Kari,Gunnar,Sverre og Laika med tursekker vandrer innover en hvitveiskledd vårskog. En flott tur i vakkert terreng,Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar