torsdag 19. mai 2011

Hotellferie

Deilige solsenger på takterrassen med et flott panoramautsikt over byen. Personalet var entusiastisk, serviceinnstilte og vennlige. Et hotell jeg kan anbefale på det varmeste.

Så var det luksus. Hotel Panorama i Olbia. Nyrestaurert,lekkert hotell med spa-avdeling og en praktfull takterrasse. Her var det topp luksus med lekkert bad, stort rom, deilige senger og et praktfullt frokostbord. P.g.a. lavsesong fikk vi dette rommet for 80 euro. I høysesong koster det 300 euro. Det lønner seg å reise utenom sesong, og mai er perfekt med blomster over alt, blomstrende trær og lys grønnskjær over alt.Noen ganger kan det være greit å ta inn på bed og breakfast også, så som vi gjorde her i Castelsardo. Den lå i gamlebyen, i nærheten av festningen. Et hyggelig sted i en stille gate. Hyggelig vertinne, og god frokost som hun kom med om morgenen. Rent og pent og ordentlig. Her var det tre rom til leie. Rimelig og greit når en skal bare sove over. Her var det gode, brede senger, og et hyggelig strøk.

Se på denne flotte gedigne kommoden. Naboens rom hadde vanlig kjederlig interiør, så jeg tror dette rommet var helt spesiellt i hotellets sammenheng. Ellers lå hotellet i gamlebyen, så det lå sentralt, men ellers var det ganske så ordinært.Når man reiser rundt på egen hånd og overnattingsstedene blir tilfeldig er det spennende og se hvor nattens hotellrom ser ut. Vårt hotel i Aleghero La Margherita ble en overraskelse med det tunge gedigne soveværelsesinteriøret. Mulig madrassen var litt antikk også,for den var ganske hard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar