torsdag 16. september 2010

Fjøstiden er over

Nabogrisen Otto stikker innom galleriet en gang i blandt, og for de besøkende er det eksotisk med en svær gris tuslende på eiendommen. Men Otto er godmodig selv om han har et fryktinngydende utseende. Vi sees til neste år!
Jacob og Trixie på forgangen til Galleriet der gammel gårdsredskap er samlet. Jacob er gårdens cowboy og liker hatt. Han har laget seg en liten bruktbutikk ved siden av galleriet, og det har han tenkt å utvide til neste år. Brukt og antikk passer godt sammen med kunst. Planene er mange og noe nytt kommer til å skje rundt Galleri "Fjøset". Jeg ser frem til en ny spennende sesong neste år. Nå går vi i vinterdvale. Takk til alle som besøkte galleriet, alle tilbakemeldinger, hyggelige samtaler, og at dere som besøkte galleriet gikk derfra med en ny opplevelse.

Høner har tuslet rundt på tunet og nippet gress og strå, og gårdshunden Trixie har passet på gårdens, og dets innbyggere


Så er Galleri Fjøset lukket og låst for vinteren, og nok en sesong er slutt. Det har vært to fine utstillinger denne sesongen, og galleriet har hatt et godt besøk, og jeg har fått mange tilbakemeldinger om utstillinger på et høyt nivå og bredde. Galleriet har atmosfære og er vel en blanding av "good old days" museum og moderne kunst på veggene. Alle de positive tilbakemeldingene gjør at jeg planlegger nye spennende utstillinger til neste år.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar