mandag 5. juli 2010

Golf er gøy

Her er jr.gruppen på vei inn etter en treningsøkt. Helmer og Jacob til høyre. Det er viktig å ha en iverig gruppe med juniorer som tar svingen lett og elegant, som virker for dem helt naturlig. De er neste genrasjon med golfspillere som skal ha mange hyggelige stunder på den grønne gressmatten.
Golf er gøy. Det synes Helmer som nå har hvitt kort og slår langt som en MANN. Her står han klar for utslag. Sandefjord golfbane har blitt flott, og det er en fornøyelse å gå på denne vakre og lekre banen. Miljøet er aktivt og entusiasmen er stor. En sen ettermiddagstur synes jeg er deilig, gjennom vakker skogslandskap med fuglekvitter som bakgrunnsmusikk. En runde med golfkølla gir opplevelser i naturen og konsentrasjon til å få noen gode treff på ballen, og ser den farer opp mot den blå himmelen og lander på en knallgrønn gressmatte. Et godt treff gir en egen tilfredsstillelse, og et dårlig motsatt.

Nå er det den frodigste delen på sommeren og prestekrage-enger omkranser banen. Rød og hvitkløver gir en god, søt eim i luften. Innsjøene som er lagt inn i landskapet virker avkjølende og det glitrer i vannet når man passerer, eller når ballen havner der, som det hender den gjør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar