søndag 20. juni 2010

Hagefred.

Det er fuglereder under takskjegget og foreldrene har det travelt i noen hektigste uker før ungene er flyveferdig. Denne lille tassen fløy for egen maskin for første gang og havnet i gressløk-krukke og satt der helt paralysert helt til moren kalte på den med høye lyder. Da fikk den summet seg såpass at den fikk lettet på vingene og tok peiling på treet der moren satt. Ærfaring rikere i en verden
Blomster i alle vakre farger og former som spretter opp over alt, blomstrende busker og trær, og lavendelen med sin nyderlige duft står nå som store puter i bedet, lyset, varmen , alt er livgivende og gir energi så man får lyst til å plante flere sorter. Skape sin egen edens hage.
Jeg kan ikke tenke meg en bedre start på dagen enn å sette seg på en stol i hagen, se på alt som gror, som denne stedbedplanten som har kravlet seg mellom trappetrinnene og omgjort trappen til et blomsterbed. Høre på fuglestemmen, for et vakkert, samstemt kor som gir glede med sine små stemmer. Se utover havet med noen tidlig padlere eller seilere som farer forbi. Havet har alltid virket facinerende, og derute er det en egen verden med sine elementer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar