mandag 12. april 2010

Layka, vår nye valp

Jeg ønsker Layka velkommen inn i familien, og at vi får en langt og hyggelig liv sammen, en koselig jakt og tur-kamerat og et hyggelig tilskudd til familie-livet. Det har kommet en ungdommelig energi-kilde inn i heimen.
Dette er Layka, vår nye valp. Det er som å få en ny baby i huset. All fokusen er rettet mot henne. Helmer er i hundre, kjempestas, han eier halvparten, og tar ansvaret alvorlig. Nå har hele familien en valp hver, så det må bli valpetreff til sommeren. Det blir en egen stemning i huset når noe lite og nusselig inntar domenene i huset, og hele samtale-emne dreier seg om valp og hund. alt blir kommentert, når den tisser, bæsjer, bjeffer, spiser, sover, leker- seeee, den leker. Helmer og Sverre hentet valpen i Oslo. Sverre tok ut valpen og Helmer bestemte navnet, så da bestemte de litt hver når eierskapet er fifty-fifty. Da jeg kom hjem satt gutta og spiste lunch med hunden foran seg og begge hadde det brede smilet, og blikket konsentrert om hunden, og samtale-emnet var gitt. Nå er det biteleker og all skotøy og løsøret ryddet vekk.

Det er en søt lita jente, veldig selskaps-syk, kjælen og en merkelig koselyd som er der og som hun bruker ofte. Har aldri hørt en hund som "snakker" så ofte og mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar