mandag 21. mars 2022

Pandemi og krig.

 

Ja, vi har ikke før begynt å komme oss ut av isolasjonen og restriksjoner i corona som har vært i 2 år. Verden begynner å åpne seg igjen, flyene begynner å gå, og reiselysten kommer tilbake, det er lys i enden på tunellen. Så kommer en ny skygge på himmelen. Putin krigsmaskin inntar Ukraina. Det som vi ikke trodde skulle skje skjer. 
Byer blir bombet, menneskeliv blir tapt, sorg, sinne, fortvilelse og flukt. Plutselig er tusenvis av mennesker på flukt over til nabolandene. Mange mennesker kommer på samme tid over grense. Kvinner og barn tar farvel med far, ektemenn, kjærester som må bli igjen for å kjempe for sitt land. En håpløs krig, en unødvendig krig i 2022. Diktatorer med forskrudde ideer om hvordan verden skal styres, uten innblandinger, bare krav om makt. I kjølevannet kommer menneskenes lidelser, usikkerheten om hvordan fremtiden vil bli.
Jeg håper på at fornuften og diplomatiske forhandlinger vil føre frem, for Europas fremtid, for menneskehetens fremtid. Det er så mye å bekymre seg for, og går vi ikke sammen om å skape en bedre verden, ramler den fra hverandre stykkevis og delt. Det er så mye vakkert som er skapt på vår jord, historiske bautaer som forteller mye om våre røtter, menneskehetens historie. La oss ta vare på og verne om disse verdiene og overlate noe vi kan være stolt over til neste generasjon.
Jeg sender fredsduer i flokk og følge over luftrommet i Ukraina og håper gode krefter kan stanse denne unødvendige krigen, og la menneskene leve i fred og sammen uansett bakgrunn . Vi er alle på samme planet, og alt henger sammen🕊🕊🕊🕊

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar