onsdag 31. mai 2017

Montenegro.

 Montenegro ligger ved Adriaterhavet, og grenser mot Kroatia, Bosnia-Hercegovina, Serbia, Kosovo og Albania. Landet tilhørte tidligere Jugoslavia. I 2006 ble det en egen stat. Navnet   Monte negro kommer fra svart fjell,og Montenegros historie er preget av nærhet til mektige naboland. Nå i dag bygges det mye der og er et populært turistland. Her sitter Sverre i en ny bydel som er laget for rike mennesker, med flotte leilighetskompleks ved vannet, der de kan legge til med sine flotte båter.
 Vakkert og dyrt leilighetskompleks med utsikt til båthavnen.
 Staselig strandpromenade med hyggelige restauranter.
 Her har vi en kjekkas på sykkeltur.
 Vi hadde en spesiell busstur i fjellene, der det var 25 svinger før vi kom opp på toppen. Verre enn Trollstigen i Norge.
 Her er det full kaos med møtene biler og busser som skulle forbi hverandre. Smale veier uten sikring. Spennende underholdning for oss, livets drama. Vår sjåfør tok det hele med stor sinnsro, en god sjåfør, hvordan sinnsroen var hos visse andre tror jeg var noe blandet, især hos denne lastebilen med tømmerlast, dårlig til å rygge og dårlig bil, men det løste seg til slutt med mange som tok kommandoen.
Da vi kom til toppen var det ett flott panoramabilde foran oss. Det er alltid flottest på toppene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar