lørdag 2. januar 2016

Godt Nyttår, 2016

 Godt Nytt 2016 som blankt og urørt står foran oss. Nok et år er blitt fortid, fremtiden ligger uviss foran oss. Ingen vet hva den vil bringe. Et år går fort, synes vi, men når jeg går tilbake og tenker etter er det utrolig mye jeg har opplevd; hva jeg har sett, opplevd, reist,mennesker jeg har møtt. Jeg har en fin familie, gode venner, har frihet til å gjøre mine drømmer til virkelighet. Bor i ett trygt land med demokrati og fred.
 Det er en urolig verden vi lever i, store folkemasser er på vandring i Europa, vekk fra krig og terror. En stor belastning som kommer plutselig og som utfordrer infrastrukturen i demokratiske og velfungerende land. Forurensningen som truer vår planet, men det må løses av de politiske, valgte til det beste for oss alle. Vi lever på en mangfoldig og vakker planet som har mye flott og rikholdig natur med stor bredde i planter og dyrelivet. Det er jordens gavmildhet vi lever av.
Ingenting er evig, ikke et menneskeliv heller, men det avsluttes på forskjellige vis. Plutselig slår sorgen til i all sin gru. Mange av våre bekjente har vandret i det året som har gått, og det er merkelig og endelig. Gjør mot andre det du vil andre skal gjøre mot deg. Ha respekt for alt levd liv, alle er vi like verdifulle og unike. Tenk etter hva du vil dette året skal inneholde, sett opp mål og ønsker, oppfyll drømmen! Ha et godt nytt 2016. Fred på jord, for ALLE!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar