lørdag 3. januar 2015

Godt Nytt År!

 Da har året 2014 blitt fortid og er gått over i historien som det store sopp-året. 2015 er nåtid og står ubrukt med muligheter som en selv må gripe når det oppstår, planlegging av mål en vil sette se. Ting man vil strekke seg etter, steder man vil oppleve. Blir alltid litt melankolsk med nyttårs-skifte. Tiden går så fort synes en, men når en begynner å tenke etter er det mye som har hent i året som gikk: steder man har besøkt, mennesker en har møtt, bøker som en har lest, kunst om har gjort inntrykk, naturopplevelser, gode samtaler og gode venner.
 Et speilbilde av vår tid med konflikter, krig, store menneske-mengder på flukt fra noe som er u-utholdelig, og drømmen om et bedre liv.Drømmen om et bedre liv kan være så forskjellig, det frie liv, det enkle liv, det rike liv, DET GODE LIV.
 Tre nøtter til Askepott er selve julefilmen som jeg ser på hvert år. Nøttene som oppfylte kun tre ønsker og da var det å bruke de ønskene fornuftig, og for noe som betyr mye for akkurat deg - for å gjøre akkurat deg lykkelig. Det finnes ingen oppskrift på lykke. Et gammelt ordtak sier: Den beste gleden du kan ha det er å gjøre andre glad. Det ligger mye livskunnskap i det.Men for å kunne gi, må man selv ha overskudd selv. Føler meg som et batteri med minus og pluss punkter. Enkelte møte med mennesker gir meg påfyll av energi, andre mennesker tapper en for energi. Så det er å finne balansepunktet og harmonien i sitt eget sjels-liv.
Måtte 2015 bli et innholdsrik og GODT ÅR-FOR ALLE:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar