mandag 9. september 2013

Dingle

 Vår overnattingssted i Dingle, Quayside B&B. Et 150 år gammelt hus, opprinnelig stall som er gjort om til B&B, 6 rom ved havnen i Dingle. Dingle er et lite tettsted, Mange turister der, mest amerikanere da vi var det. Aktivt pub-liv om kvelden med irske folkesanger - LIVE. Utrolig stemning på pubene om kvelden og det mørke øllet Guinness gikk unna.
 Vi tok en taxi ut til tuppen av halvøya Dingle lå på, og gikk derfra tilbake til Dingle langs kysten. Et vakkert klippe-landskap, grønt over alt og et mykt "fløyelsteppe" å vandre inn i.
 Uten skog som skjermet for utsikten, hadde vi et panorama-utsikt til alle kanter. Havet, klippene og beitelandskapet.
 Stein-gjerder var det over alt som dannet et knipling-mønster i landskapet. Mange generasjoners jobb med steinsettinger.
 Millioner av sauer over alt, hvite med sorte fjes stirret på oss over alt. De spiste og dreit. Har aldri sett så mye dritt noe sted, men det går tilbake til jorden, så det blir re-sirkulering.
 Se på denne go-ingen her som har fått ny blå-rød mønster på ryggen. Saue-fashion!
Det er deilig bare å gå og gå og høre på naturens lyder, dra inn vakre synsinntrykk, og ikke ha noen bekymringer for noe som helst. La bena gå i marsj-takt, og lar tankene flyte og leve i øyeblikket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar