mandag 31. desember 2012

Godt Nytt År.

 Ny dag gryr, et nytt år kommer- i natt. 2012 går over i minnenes bok. Året har vært begivenhetsrik på mange måter. Lille Marselie ble født i januar, Espen og Ine giftet seg 18 oktober. Det var vel de store familiebegivenhetene.
 Vi har hatt mange fine sammenkomster med venner,  fine golfrunder og turer både i inn og utlandet. En frodig sommer der hagen har vært i fokus p.g.a. stor fuktighet har naturen vært raus og flott både med blomster og bær. Flotte turer i naturen der naturens kjøkkenhage har vært rikholdig, og fine soppturer i Marumskogen. Fine soloppganger og solnedganger over Granholmsundet, og magiske måneskinnsnetter.
 Julen har vært hvit og Sandefjord har vært julepyntet. Vi er heldig som har to flotte sønner, tre skjønne "svigerdøtre" og 4 barnebarn i div. aldre så spredningen er stor, og som gir livet glede og kulør.
 Verden snurrer videre med menneskene som bor på denne planeten som heter jorden. Grenser flyttes, mennesker vandrer, politiske avgjørelser taes. De gode og onde kreftene er i stadig kamp, men verden er full av skjønnhet og muligheter for den som griper dagen.
Året 2013 er under planlegging med vidvinkel. En del reising rundt i verden . Å reise er å leve! Oppleve andre kulturer, møte andre mennesker på din vei. Noen etterlater seg et uutslettelig inntrykk, korte, men evige øyeblikk Klokka går fort, men livet stopper opp som om tiden står stille og blir magisk, og slike opplevelser har sin egen minnebok.Den boken håper jeg å kunne fylle opp .              GODT NYTT ÅR og velkommen 2013.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar