onsdag 14. november 2012

Oslotur.

 En venninneflokk på Oslotur er alltids moro. Tar Timebussen innover som er et behagelig fremkomstmiddel. Vi besøkte Astrup-Fernleymuseet for moderne kunst. Et flott arkitektonisk bygg, men samtidskunsten kan være provoserende, deprimerende og på grensen til kvalmene noen ganger, men noe av det er intressant. Her står venninnegjengen foran fredsflammen-og det ønsker vi oss alle:FRED PÅ JORD!
 Vi var også innom Nasjonalgalleriet og så på Emil Noldes kunst. Så det ble en dag i kunstens tegn. Det er alltid noe å se i Oslo, og det er en fin by, og Aker Brygge har en flott samling av restauranter.
Teaterkafeen er stas. Old fachion, og kjendiser var å se. God mat og god vin hadde de også, så vi kooooset oss vældig. Det er deilig å komme til noe stabilt og det er en som tar imot tøyet vårt i garderoben. Det er ikke ofte å oppleve i vår tid. Grand hotell og Teaterkafeen er de eneste ifølge en hyggelig garderobemann. Skål for atmosfære og god mat,og ikke minst god service. Det setter damer på tur stor pris på. SKÅL!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar