lørdag 1. oktober 2011

Edinburgh

Jentegruppen spiser avskjedslunch i en koselig fransk kafe på GRASSMARKET, en sjarmerende plass bak The castle. Vi har hatt en flott jentetur i vakkert høstvær, og Edinburgh er en by vi gjerne kommer tilbake til.

En skulptur i asfalten, ganske effektfullt.Museum for moderne kunst i en praktfull, gammel bygning med en vakker skulpturpark rundt.

Kirsti og jeg med en cappuchino foran nasjonalgalleriet, før vi tok vår kunstrunde. De andre jentene dro på busstur.Det finnes mange koselige, gamle puber med atmosfære, god mat og øl. Der er det alltids liv og røre.

Den skotske nasjonaldrakten er flott, sekkepipe er et meget spesiellt instrument med underlige toner og særegenheter som kommer ut.Dette boligstrøket lå i nærheten av vårt hotell. Edingburgh er en vakker by: Elegant, monumental, dynamisk og romantisk, og er vel den byen som har mest kafeer og puber. Flotte kunstgallerier i praktfulle bygg. Scotland har en spennende historie, og det skotske folket er stolt av sin historie.

Årets jentetur gikk til Edinburgh. Her har vi Kirst, Kari, Hanne, Kirst og Kjersti i en vakker rosepark.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar