mandag 19. juli 2010

På bryggekanten.

Et tomt blåskjell som ser ut som et hjerte, med sin blanke marmor innside. Der innholdet kan spises og skallet brukes som dekor. Snilehus har også mange flotte former og farver. En opplevelsesdag på ei brygge ved Sandefjordsfjorden.
Undersiden er like flott med alle de små "beina" som svaiet hit og dit som små vimpler. Det er deilig å sitte stille på en brygge og bare legge merke til alt det forunderlige som skjer rundt deg, og alt som finnes i den fantastiske verden under havoverflaten.

Ungene fisker krabber og alt det andre rare som finnes i havbunnen. Denne store , vakre sjøstjernen dykket Jacob etter, og jeg fikk servert den for nærmere studier og fotografering før den gikk tilbake til sin egen verde, Havet. Formen, fargen er utrolig vakker.


Det er en egen stemning på brygga. Sitte på kanten å se ned i vannet der det rører seg en egen verden. Her ser vi Strømstadferja som passerer flere ganger om dagen full av forventningsfulle passasjerer som skal på tur, kort bunkringstur eller et springbrett for en lengre reise nedover i Sverige. Seilerholmen er det liv med seilbåter som ligger til, for så å dra videre neste morgen nedover vår vakre kyst. Grillrøyken er en kjent lukt i de lyse sommernettene langs havet, latter og musikk hører også med. Det er trafikk og liv på havet.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar