onsdag 30. desember 2009

Året 2009 er snart fortid.

Årets nydligste julegave fikk Jacob fra sine foreldre. Jacob ble hoppende glad og vi andre ble bløte i hjerterøttene over denne knus-skjønne hvalpen.
Enderlig jul og her sitter familien samlet rundt julemiddagen med lekker sprø ribbe, helt perfekt stekt i år også. Emma, Anette, Thomas, Sverre, Espen, Helmer og Jacob. Det er deilig å ha en fin familie. Julen står i familiens tegn med gaver, god mat og nærhet.

De store gutta synes det var litt urettferdig med de minste som vant, men hva skal man si om kreativiteten her, masse runde sneballer, så spiste han grådig fra deigen hele tiden. Det er det trekk for.


Her er det en iverig guttegjeng i gang på kjøkkenet for å lage marsipanfigurer. Den mest kreative marsipanformeren ble kåret, og Helmer vant i år, med Jacob som en god nr.2.







Vi har hatt en fin førejulstid i Norge i år. Det var perfekt timing, med hvit jul i år. Her er vi på juletrehenting i Marum sammen med familien Buer med noen barn og barnebarn. Alle fant vi "vårt" tre. Vakkert som bare et selvfunnet tre kan være. Her griller vi pølser i skogen, mens sneen drysset sakte ned, så det ble førejuls-stemning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar