tirsdag 30. januar 2018

Marbella

 Marbella er en viktig turistby på Costa del Sol. En atraktiv by som trekker til seg folk fra hele verden. De rike og berømte tiltrekkes av denne byen, men den har beholdt sin andalusiske sjarme.
 Spansk byggeskikk. Små hvitkalkede hus bygd i grupper oppover fjellsiden. Leiligheter til mange.Puerto Banus er verdt et besøk med sine luksusyachter i store prisklasser liggende ved havnen. Ellers er det flotte fjell for de som liker fotturer i fjellene.
 Tyrefekter-arenaer tilhører den spanske kulturen. Er fotografert fra borgen Alcazaba, som gir en flott utsikt utover byen.
 Flotte palasser, vakre parker, flotte strandpromenader, lange sandstrender, spanjolene kan dette med å gjøre det vakkert og tiltalende, så det er bare å ta på seg joggesko å gå på opplevelsesreise. Det er nye opplevelser rundt neste hjørnet.
Restaurantlivet er et kapittel for seg selv. Det er spisested for enhver smak, det er bare å velge og vrake etter smak og behag. En smal hyggelig gate med masse fortausrestauranter foran Picassomuseet som også var Picassos barndomshjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar