torsdag 20. september 2012

Italiensk matkunst.

 Med italiensk matkunst tenker vi på pasta og pizza, og det kan de, enkelt og godt. Andre typer restauranter er dukket opp som går på det internationale gourmettype med vakkert utseende og smak. Denne gåseleveren med nydelig saus og fikensyltetøy er noe av det bedre jeg har kjent som forrett.
 Fiskefilleer med ris ,bønner og fiken.
 På alle de koselige uterestaurantene er pastarett i alle variasjoner alltid smakfullt. Servitørene er drilla og raske.
 En restaurant jeg virkelig kan anbefale er DAMIMMO i Bergamo. Et stort spisested med toppdrilla personalet, raske, serviceinnstilte og nydelig og delikat mat. Dette er div.fisk og skalldyrvarianten.
 Lam, mørt med div. perfekt kokte grønnsaker, NAM!
 Det blir alltid god stemning rundt et pent dekket bord, med nydelig servert og smakfull mat.
Cappuchinoen smaker alltid godt etter et velsmakende måltid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar