søndag 21. februar 2010

Helmer og Jacob

På bananplantasjen spiser vi bananer, og det finnes ikke maken til de søte, små, solmodne bananene som vokser her på øya. Verdens beste bananer.
Her er de i full gang med å leke i de gamle vannrennene på farmen. De liker seg sammen med bikkjene til Inger, og er innom hønehuset å ser etter egg, eller skyter på rotter med sprettert. Jacob er ganske treffsikker, men jeg tror ikke de har klart å ta knekken på noen ennå.

Her hopper de i strikk, og det var visst moro, og høyt til værs kom de også med god utsikt over strandpromenaden.


Helmer og Jacob har reist med fly alene hit til Tenerife, og det var spennende for de. Forberedelse til voksenlivet som Jacob uttrykte det. Vi har koset oss sammen med de. Her er vi ved svømmebassengene, og der moret de seg med å fore duer som var så tamme så de spiste ut av hendene deres. Det var en flott solskinnsdag, hele dagen, ellers så har det vært ustabilt. Når man er i syden skal det svømmes og være på stranden. Det har vært store bølger her og vind og da er det farlig og hive seg ut i bølgene som har et voldsomt sug. Da heises det røde flagget opp på stranden som betyr fare, men svømmebassengene er løsningen da, og det er et vakkert og delikat område.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar